Gode råd til dig der rejser med en baby

Gode råd til dig der rejser med en baby

(sponsoreret indhold)

En del forældre har et ønske at komme ud og rejse når de har fået et barn, og det er helt forståeligt. Det kan dog også være en rigtig stor mundfuld, hvis man ikke får forberedt sig ordentligt til flyveturen inden man tager afsted.  

Book det hele hjemmefra 

Det første vi vil anbefale er, at booke alt hvad du kan hjemmefra. På den måde skal du ikke både tænke på at holde styr på baby, og hvad du skal af ting på ferien. Hvis du sørger for at booke udflugter, billeje, og andre billetter hjemmefra så har du en ting mindre at tænke over når du ankommer til din destination.  

Du skal derfor ikke fokusere på at planlægge ligeså meget, men kan bruge tiden på at slappe af med baby og nyde jeres ferie.  

Yderligere så anbefaler vi at du ikke har et alt for tæt pakket program, men også tid til bare at slappe af og nyde jeres lille nye. Det kan også være stressende for barnet at konstant blive slæbt med på udflugter. Også selvom det bare ligger og sover, så er der stadig en del stressende elementer. Vi anbefaler du tager en babyalarm med til din baby, når du tager på ferie. Se mere til små og rejsevenlige babyalarmer ved at klikke her.

Et lille ekstra tip er at dagen efter i ankommer til jeres destination, der anbefaler vi at i laver så lidt som muligt. Både så i får hvilet ordentligt ud og baby får hvilet ordentligt ud.  

Snak sammen om jeres forventninger til hinanden  

Det kan være hårdt at rejse med en lille baby, så derfor anbefaler vi at du som forældre snakker sammen inden i tager afsted. I skal snakke om hvad i forventer af hinanden, og lave nogle klare aftaler for hvem der gør hvad, og at i får givet hinanden tid til at slappe af. Det skaber dårligstemning, hvis det kun er den ene part der skal lave det hele på ferien, derfor anbefaler vi at du forventningsafstemmer inden du tager afsted.  

Gode råd til flyveturen 

Det hårdeste er typisk flyveturen, og det gælder især hvis man skal flyve langt. Spædbørn får sjældent deres eget sæde, og det skal derfor sidde hos en af jer forældre under hele turen. På kortere ture er det dog ikke et problem, men på længere ture kan det godt blive et irritationsmoment.  

Nogle selskaber giver mulighed for at booke med spædbarn, så får man plads foran, hvor der kan hænges en vugge på væggen. På den måde har man mulighed for at få begge hænder fri og baby kan sove ordentligt.  

Når flyet landet og letter skabes der undertryk i ørene, og det kan være ekstremt smertefuldt. Hvis du tilrettelægger din amning, så du kan amme mens flyet lander eller letter så er der langt større chance for at barnet ikke opnår undertryk i ørene.  

Leave a Reply