Tips og tricks

Sådan forbereder du dig til den perfekte kæreste-ferie

(sponsoreret indhold)

Langt de fleste piger og kvinder elsker at blive overrasket og ikke mindst forkælet, det gælder højst sandsynligt også din kæreste. Den ideelle måde at gøre det på,  er at overraske hende med en ferie eller bare et mini-getaway. Start med at sikre dig, at hun kan få fri fra job, studie eller lignende de dage, du påtænker rejsen skal foregå. Tænk dig godt om før du vælger destination. Er hun til sol og varme eller ski og kulde? Foretrækker hun ren afslapning eller action? Du kender forhåbentlig din kæreste bedst, og ved derfor også hvad det falder i hendes smag. Hvis I blot skal være væk en weekend, så vælg gerne en destination der kun kræver en kort flyvetur. Flere af Europas storbyer er ikke mere end en 2-3 timers flyvetur væk. Det er nemlig en skam at bruge for meget af jeres tid sammen på at rejse fra A-B.

En oplagt romantisk destination er Paris, byernes by. Her kan man flyve direkte til fra flere af Danmarks lufthavne på blot 2 timer. Vælg et hotel der ligger centralt placeret og som måske tilmed emmer af den klassiske, romantiske pariserstemning. Gør din research og find ud af hvilke seværdigheder man bare skal se, hvor de gode shoppe-gader er og hvor man spiser den bedste mad. Book med fordel bord på en lækker restaurant, så hun kan se, du virkelig har gennemtænkt rejsen.  Det stiller naturligvis også krav til din garderobe og hvad du skal pakke ned i weekend-kufferten. En pæn restaurant kræver en pæn og velsiddende skjorte. Hos Tailorstore.dk kan du bestille skræddersyede skjorter, som laves efter dine eksakte mål og præferencer. Find tilmed en rabatkode til tailorstore.dk her.

Hvis jeres miniferie skal ende på listen over de bedste ferieminder, så sørg for at indtænke noget ekstra forkælelse. Book for eksempel tid til en dejlig omgang massage for jer begge, flere store hoteller har spa-afdelinger, som tilbyder denne service. En sådan weekend sammen vil med garanti gøre underværker for jeres parforhold. Og hvem ved, måske hun gengælder tjenesten en anden god gang.

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *