Tips og tricks

Kom helt ned i gear på ferien

(sponsoreret indhold)

Rigtig mange danskere har en travl hverdag – og måske lidt for travl! I hvert fald rammes flere og flere af stress. Af samme årsag drømmer de fleste af os om ferie, gerne til en destination under varmere himmelstrøg, med hvide sandstrande og alt, hvad en livsnyder kan ønske sig.

Desværre er der tendens til, at vi er alt for dårlige til rent faktisk at slappe af på ferien. For at komme helt ned i gear, skal computeren ideelt set blive hjemme og telefonen slukkes. Vores konstante behov for at være tilgængelige og online er på ingen måde afslappende. Køb dig i stedet et par gode bøger, ifør dig afslappet tøj og kom så helt ned i gear. Hvis du er en af de heldige, der har booket en rejse til sydens sol som en tiltrængt pause fra de kolde og grå dage her i Danmark, så er der en række ting, du bør pakke i kufferten for at gøre din ferie tilpas rolig – og til sand afslappelse!

Medbring 1-2 lærerige eller spændende bøger, pak badetøjet, så du kan slå lejr på en solseng, eller køb en luftmadras, som du kan flyde rundt på i poolen. Og husk så solcremen, så du ikke stresser huden med for mange uv-stråler. Ofte kan du finde pink or blue rabatkoder online, som du så kan bruge til at spare penge på eksempelvis en ny bikini eller et par friske shorts til ferien.

Sørg også for at passe din sengetid. Det lyder måske kedeligt, men du kommer ikke frisk og veludhvilet hjem fra ferie, hvis du bruger hver eneste nat på byens barer – og dagen efter på trælse tømmermænd. Hele pointen med en ferie skulle jo gerne være, at du hver dag oplever nye ting, får fyldt depoterne op med d-vitamin fra solen og får fornyet energi. Medbring i stedet dine løbesko og tag en rask løbetur hver morgen – så får du ikke en meget bedre og sundere start på dagen. Hvis du tilmed sørger for at spise sundt og ikke (kun) mæsker dig i is og kulørte drinks, kan både krop og sind takke dig, når ferien er omme.

Så læn dig blot tilbage på solsengen og få en sand ferie-power up!

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *