Gadgets

4 gadgets til ferien

(sponsoreret indhold)

Vi ved godt, at mange har den holdning, at man ikke skal have gadgets med, når man tager på ferie. Men det er helt op til dig, hvilke slags gadgets du tager med på ferie, og hvor ofte du bruger dem.

For de fleste opsætter de blot nogle regler for sig selv, så de ikke bruger dem hele tiden. Men der er rigtig mange gadgets, som gør det langt sjovere at være på ferie, uden at det gør noget for din ferieoplevelse.

iPad

Det er en af de gadgets, som flest har holdning til. Men hvis du tager på bilferie med dine børn, så er en iPad din bedste ven. Som forældre kan I altid sige til jeres børn, når de skal lægge iPad’en fra sig.

Men det er smart, at de kan se en film, når I alligevel skal køre langt. I kan også bruge iPad’en på at se en film sammen hele familien efter en hård dag. Det er umuligt at være på hele tiden, og i sidste ende handler ferie om, at I bruger tid sammen.

En iPad er dog dyr, så hvis du ikke har en, og skal på ferie, kan det være, at du bliver nødt til at låne til den. Ellers skal du vælge at undvære den. Sammenlign altid lån inden du vælger et.

Læs bøger på en Kindle

Der findes en række e-readers i dag, men den mest kendte er nok en Kindle. Du kan også bruge din iPad eller din mobil, men mange kan godt lide det simple ved en Kindle. Den kan du tage med på stranden, uden at skulle være særlig bekymret for den, da det sjældent er en, som folk prøver at stjæle. Du går ikke lige fra din iPad for at gå i vandet.

En Kindle fungerer på samme måde som en bog, så du bruger den kun til at læse, og på den måde ender du ikke med at bruge tid på Facebook, mens du er på ferie.

Du kan tage alle de bøger med, som du ikke har fået læst. Det er en kæmpe fordel, så du ikke skal tage på ferie med en kuffert fyldt med bøger.

Mini-Drone

Du kan i dag få droner i mange forskellige størrelser, men det er ikke let at rejse rundt med de store af dem. Dog vælger mange at have mindre bagage med, for at de kan få plads til den.

Ellers kan du vælge at købe en mini-drone. Men vi vil anbefale, at du køber en med kamera, så du kan tage nogle flotte rejsebilleder. Mange steder må du dog ikke flyve, men du kan altid undersøge reglerne, når du kommer frem til din rejsedestination.

Udover at du kan tage fantastiske billeder, så er det også sjovt at flyve med en drone.

Kamera

Selvom vi alle sammen har en mobil på os, så tager du langt flottere billeder, hvis du køber et godt kamera. Vi vil anbefale et Nikon eller Canon. Begge to kan tage nogle flotte billeder, og så har du nogle flotte billeder fra din ferie, så du aldrig glemmer den.

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *