Tips og tricks

Sådan finder du en billig ferie

(sponsoreret indhold)

Rejseselskaberne giver ofte rabatter på ferier allerede året inden, at du skal af sted. Det gør de, fordi de gerne vil være sikker på, at de får nogle penge i kassen, og derfor er der en kæmpe fordel for dem, at du køber en ferie i god tid.

Det betyder ikke, at det er en ulempe for dig at købe en ferie i god tid, men hvis du er fleksible, vil du ofte kunne finde en bedre deal, hvis du venter til sidste øjeblik. Men det kræver, at du har is i maven, for der er ingen garanti for, at du kan finde en billig rejse, og det er også det, som rejseselskaberne godt ved.

I dag er der dog charterrejser til så mange lande, at det er sjældent, at du ikke kan få en aftale i sidste øjeblik. Hvis du er fleksibel med din rejsedestination, så vil vi anbefale dig, at du venter med at bestille. Det gode ved Danmark er, at du kan tage på bilferie i stedet, hvis alt andet ikke bliver til noget.

Tilmeld rejseselskabernes nyhedsbreve

For at finde mange gode tilbud er det en god idé, at du kigger hos alle rejseselskaber og flyselskaber. På den måde kan du ofte finde gode tilbud. Det giver mening, da de hele tiden skal tjene penge, og de konkurrerer mod hinanden. Det betyder, at du kan finde en god pris.

Hvis du køber en rejse fra et rejsekatalog, vil du ofte betale fuld pris, som du sjældent behøver at betale senere hen. Alle virksomheder har hele tiden tilbud, så du kan ligeså godt vente på næste tilbud.

I dag får du sendt samtlige tilbud til din e-mail. Hvis du ikke gider blive spammet med mange e-mails, kan du altid tilmelde dem alle sammen til en ny e-mail konto. På den måde kan du tjekke denne mappe en gang om ugen, da det ofte vil være nok.

Husk at du ikke har travlt, og du kan sagtens finde gode tilbud på denne måde. Der er ikke mangel på rejser.

Hold øje med afbudsrejser

Hvis du har meget is i maven, så venter du til få uger inden, at du skal af sted. Nu sker der det, at der kommer afbudsrejser. Det er alle dem, som købte i god tid, som alligevel ikke kan tage af sted. Det er ofte en anden grund til ikke at købe i god tid, for det er svært at vide, hvad der sker i fremtiden. Det er ikke engang sikkert, at dit rejseselskab stadigvæk findes om et år. Husk på at det er en hård branche at overleve i.

Hvis du har afsat en 3 ugers ferie, bør du kunne finde en billig rejse inden for denne periode. Ofte vil disse rejse være ekstrem billigere, da rejseselskaberne ikke kan sælge dem til nogle.

Samtidig sætter de også de resterende rejser til salg, som de ikke har solgt. De vil hellere sælge til dig end at flyve af sted med en tom plads, da de skal betale flyselskabet og hoteller. Derfor kan du nogle gange få det til rejseselskabernes indkøbspris, og derfor kommer du af sted for ingen penge.

Hvis du har brug for et tilskud til din næste rejse, vil vi anbefale dig, at du kigger her.

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *