Storbyferie

Hvilken storby skal du rejse til?

(sponsoreret indhold)

Der er noget smukt og fantastisk ved at besøge de mange gamle europæiske byer, da hele den vestlige civilisation er startet fra Europa. Men det kan være svært at vælge, hvor du skal tage hen, og derfor har vi skrevet dette indlæg for at hjælpe dig.

Europa eller det store udland?

Normalt når vi tænker på ferie til en storby, mener vi ofte nogle af dem, som vi har tæt på. Men det behøver det ikke at være. Du kan også vælge at rejse langt væk. F.eks. New York, Hong Kong, Tokyo, Sydney osv.

Der er storbyer alle steder i dag, så vi vil starte med at finde ud af, hvad du gerne vil se. Hvis du vil opleve en anden kultur, er det mere oplagt at tage til Tokyo end Paris.

Samtidig kommer det også på, hvor mange penge du gerne vil bruge på din rejse. Det er dyrt at bo i mange storbyer, men det kan godt lade sig gøre at finde tilbud nogle steder. F.eks. hvis du tager til Bangkok i Thailand. Her kan du leve i luksus, og det gode ved Bangkok er, at det også er tæt på det eksotiske Thailand, som er grunden til, at man normalt tager derned. Det er nemt at kombinere det hele ved at tage til sådan en by.

Det vil være dyrere at flyve derud, men du sparer mange penge, når du først bor derude. Hvis du skal låne penge til sådan en tur, kan du kigge nærmere her.

Hvis du bare skal på en lækker weekendtur, er det oplagt at vælge en by i Europa.

Hvilken europæisk by skal I vælge?

Der er aldrig nogle rigtige eller forkerte valg, da det handler om, hvad I gerne vil. Hvis I vil på shoppingtur, se koncerter og teater, så er London et populært valg. Det er den europæiske by, som minder mest om en metropol, da der lever så mange forskellige mennesker i den.

Hvis vi kun taler om shopping, er der mange muligheder som Berlin, Paris og Milano. Hvis I vil på sightseeing og se en masse historie, kan alle de ældre byer anbefales. Når du går rundt i Rom eller Athen er du en del af historien, og det er en sjov måde at opleve historie på. Især Rom har så meget at byde på med Colosseum, Pantheon, De spanske trapper osv. Der er så meget at se. Hvis du vil vide alt om 2. verdenskrig og den kolde krig skal I tage til Berlin.

Hvis I rejser på en madferie, kan vi anbefale Paris, Syditalien og Spanien. Både byer som Barcelona og Madrid har masser af lækker mad. I kan næsten ikke tage et forkert sted hen, da alle byer har så meget historie, mad og kultur at tilbyde.

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *