Tips og tricks

6 bedste apps til sommeren

(sponsoreret indhold)

Det er i dag så mange apps tilgængelige, at det ikke er muligt du kan nå at bruge dem alle sammen i løbet af din levetid. Sådan er det endda med apps til sommerferien, hvor der er alt for mange til at kunne følge med.

Men hvilke apps er de bedste og mest nødvendige? Det vil vi komme ind på her.

AroundMe

Her får du en app der gør dit liv lettere. Sommeren er det tidspunkt hvor du nok helst vil undgå at spilde din tid på noget mere eller mindre ”ligegyldigt”. AroundMe er en app der hurtigt og nemt hjælper dig med at finde banker, tankstationer, hospitaler, hoteller, supermarkeder, biografer, taxaer og barer – og lidt til.

Google Translate

Du kender den allerede. Når du er i udlandet, eller i et turistattraktivt sted i Danmark, er Google Translate en app der er absolut guld værd, når det gælder kommunikation.

Med Google Translate er du sikker på, at du på den ene eller anden måde er i stand til, at kommunikere med en person der taler et andet sprog end du gør.

XE Currency

Denne app er til dig der skal til udlandet. Hvis du eksempelvis er på en ”kør-selv ferie” hvor der krydses en masse forskellige lande med forskellige valuta, så kan det være meget rart at have en idé om hvad ting egentlig koster. Med andre ord, får du her en meget præcis valutaomregner.

Snapseed

Hvis du er typen der elsker at tage billeder og være i stand til at dokumentere hvor du har været, så er Snapseed lige noget for dig. Snapseed er faktisk også brugt af mange marketingfolk, da det er et program der kan redigere billeder som ingen andre apps kan.

Lad bølgerne være mere blå, lad solen være lidt skarpere eller lad dig være lidt brunere. Kun fantasien sætter grænser med Snapseed.

Flush – toiletfinder

Når man skal, så skal man. Det er træls at være på komplet udebane og have brug for et toilet. Hvis du vil undgå en pinlig eller presset situation, så er denne app guld værd.

Det er nemlig heller ikke altid er det er lige lokkende at tage ind på en nærliggende café, sige nej til at servitricen skal finde et bord, for at lave nummer 1, 2 eller 3 på toilettet og gå igen.

Er du ikke bleg for sådanne situationer, så brug heller pladsen på telefonen til de andre apps.

Citymapper

En form for international rejseplanen.dk. Citymapper er en app i stor udvikling der skal gøre det let for dig at finde og benytte offentlig transport, så du blandt andet kan være sikker på ikke at blive snydt af den ellers hyggelige taxachauffør.

Citymapper hjælper dig også med at finde den nemmeste, billigste og hurtigste vej fra A til B, der hvor du er.

Den ultimative kombination af apps som sørger for du er helgarderet til ferien, både i Danmark og i udlandet, har du nu fået. Med disse apps er du sikker på at bruge maksimal energi på at nyde ferien og ikke bruge for meget energi på det der bør være unødvendigt.

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *