Tips og tricks

5 ting som du savner på din ferie

(sponsoreret indhold)

Vi støtter altid, at du tager på ferie. Men samtidig kan vi godt lide ordsproget – ude godt, men hjemme bedst. Dette betyder ikke, at vi ikke kan lide at være på ferie, vi elsker det. Men når man bor det sted, som man elsker, så glæder man sig også altid til at komme hjem igen.

Her er nogle af de ting, som vi altid glæder os til at komme hjem til. Ideen med indlægget er, at vi både kan glæde os til ferie og til at komme hjem til lille Danmark. På den måde føles alle steder som en ferie.

Dansk mad

Der er ikke noget bedre end dansk mad, når man har været væk længe. Det er muligt at få rugbrød i udlandet, og det er altid noget af det første, som vi skal have, når vi kommer hjem igen.

Det er så fantastisk, fordi man altid bare lige kan tage forbi en butik og købe rugbrød, da det er over det hele. Hvis man virkelig har savnet Danmark, kan man allerede få en rød pølse i lufthavnen med det hele på.

Vi elsker mad i udlandet, men der er noget fantastisk ved det mad, som vi er vokset op på. Du har det sikkert på samme måde.

Vores seng

Vi har prøvet at sove på fantastiske hoteller, hvor du på papiret burde have en bedre seng end derhjemme. Men der er noget med fremmede senge og ens egen seng. Vi sover altid fantastisk, når vi endelig kommer tilbage til vores egen seng.

Grunden til det finder du nok her.

Det er rart at have en god seng, som man bare må hjem til.

Dansk slik

Ja, vi ved godt, at vi allerede har skrevet om mad. Men vi vil ikke kalde slik for mad, for det vil give det forkerte indtryk, hvis forældre sidder og læser med.

Der er ufattelig mange fantastiske ting ved at rejse hele verden rundt, men der er noget særligt ved dansk slik. Måske skyldes det bare, at man bedst kan lide det slik, som man vokser på med.

Medmindre du har været i Holland, så er det helt umuligt at finde god lakrids i udlandet. Så lakrids er altid noget af det første, som vi bare skal have.

Familie og venner

Vi vil bare lige sige, at dette ikke er en prioriteret rækkefølge. For selvfølgelig ville både venner og familie så komme først. Det sværeste ved at være på ferie i længere tid er, at man begynder at savne både sin familie og venner.

Derfor er det også dejligt, når man igen kan sidde og drikke en kaffe eller øl med sin familie.

Vores kultur

Det er altid sjovt at opleve nye kulturer, men det gør også, at man glæder sig til at komme hjem til sin egen.

For der er noget fantastisk ved at komme tilbage til et sted, hvor man bare forstår, hvordan alting fungerer.

Når alt dette er sagt, så glæder vi os allerede til vores næste ferie.

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *